İş Makinaları Mühendisleri Birliği Derneği

ERG ŞİRKETLER GRUBU LOJİSTİK MERKEZİ YERLEŞKESİ ZİYARETİ 19 TEMMUZ 2023

Yönetim Kurulu Başkanı Halide Rasim Çelik, Bşk. Yardımcısı Hüseyin Ayhan ile YK Sayman Üyesi Karaca Karakaş ve önceki dönem yönetim kurulu başkanımız  Halil Olkan, ERG Şirketler Grubuna lojistik destek sağlayan ve aynı zamanda kule vinç imalatı ve makina parkındaki makinaların revizyonlarının yapıldığı bu merkezin Genel Müdürü ve aynı zamanda Derneğimizin Onursal Başkanı olan Kaya Gürsoy'u ziyaret etti. 
500 dönüm bir arazi üzerinde yer alan  faaliyet alanlarının gezilmesi ve Kaya Gürsoy'un nazik ev sahipliği eşliğindeki öğle yemeği  sonrasında, kendisinin de  katılarak bizleri  onurlandırdığı bir yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. 
Bu toplantıda, özellikle Derneğimizin sektöre yönelik olarak gerçekleştirdiği ve planladığı  eğitim faaliyetleri hakkında bilgi verildi, ayrıca Derneğimizin 25.Kuruluş 
Yıldönümü için planlanan kutlama ve etkinlik çalışmaları ile ilgili görüş ve öneriler paylaşıldı.

Toplantı, günün anısına Kaya Gürsoy tarafından yönetim kurulu üyelerimize ve dernek kütüphanemize Prof. Dr. Müh. Vural ERBILGIN'e ait Temel Mühendislik Bilgileri kitabının hediye edilmesiyle sona erdi, kendilerine çok teşekkür ederiz.