İş Makinaları Mühendisleri Birliği Derneği

HİDROMEK’İN ULUSLARARASI TASARIM ÖDÜLÜ SAYISI 34’E YÜKSELDİ

HİDROMEK’İN ULUSLARARASI TASARIM ÖDÜLÜ SAYISI 34’E YÜKSELDİ

         HİDROMEK’İN ULUSLARARASI TASARIM ÖDÜLÜ SAYISI                    34’E YÜKSELDİ

HİDROMEK’in kullanıcı konforunu ön planda tutan “Hidromek Opera 5.0 - Geleceğin Akıllı Makineleri için Gelişmiş Akıllı Kullanıcı Deneyimi” projesi, IF Design Awards 2024’te “User Experience - UX” (Kullanıcı Deneyimi) kategorisinde tasarım ödülü kazandı. Söz konusu kategoride ilk kez; toplamda ise 9. kez kazanılan IF Design ödülü, HİDROMEK’e 34. tasarım ödülünü kazandırdı.

Türkiye’de sektörünün sayılı tasarım stüdyolarından birini bünyesinde barındıran HİDROMEK, kullanıcısını merkeze alan tasarımlara sahip iş makineleri üretiyor.  HİDROMEK Tasarım Stüdyo Müdürü Hakan Telışık, yeni kazanılan ödülle ilgili şu bilgileri verdi:

HİDROMEK 5.0, MAKİNE KULLANIMINDA YEPYENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICINI İŞARET EDİYOR

"HİDROMEK olarak önceliğimiz; performansı, verimliliği ve dayanıklılığı yüksek makineler üretmek. Aynı zamanda kullanıcılarımızın; kendilerini yormadan, en konforlu ve en güvenli şekilde çalışmalarını sağlamak da bizim için ayrıca önem taşıyor. Makinelerimiz, kullanım alanları itibariyle zor sahalarda çalışıyorlar. Bizler HİDROMEK operatörlerinin bir ofis ortamında çalışırcasına konforlu ve güvenli bir şekilde çalışmalarını önemsiyoruz.

Kullanıcı konforu ve güvenliğini merkeze alan yeni ‘Hidromek Opera 5.0 – ‘Geleceğin Akıllı Makineleri için Gelişmiş Akıllı Kullanıcı Deneyimi’ projemiz, bu yıl 70’inci yılını kutlayan dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden “IF Design Award 2024”de “User Experience - UX” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Hidromek Opera 5.0, gelecekteki akıllı HİDROMEK iş makineleri için güvenli, kolay, verimli ve yenilikçi bir kullanıcı deneyimi sunacak. Bu anlamda Hidromek 5.0, makine kullanımında yepyeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor.

Belirtmekten mutluluk duyuyorum ki; ilk defa User Experience – UX kategorisinde aldığımız bu ödülle birlikle IF Design ödülümüz 9’a, uluslararası tasarım ödülümüz ise 34’e yükseldi.”